E-utbildningar om covid-19

E-utbildningar om covid-19


Karolinska Institutet har på uppdrag av Socialstyrelsen tagit fram två e-utbildningar kring covid-19. Syftet är att stärka beredskap och ge kunskap om de viktigaste principerna och utmaningarna i arbetet att förhindra spridning av covid-19. Fokus ligger på hygienprinciper och användning av personlig skyddsutrustning.

Du kan välja att gå bara en av utbildningarna eller båda, de är helt kostnadsfria och du kan gå när du vill eftersom de är helt webbaserade. Efter avslutad utbildning kan du, om du vill, välja att skriva ut ett kursbevis.

Du skapar enkelt ett konto genom att fylla i fälten på den här sidan. Du kommer då direkt till en sida där du startar den utbildning du vill gå, samtidigt som du får e-post med instruktioner för att komma åt utbildningen vid ett senare tillfälle eller från en annan dator.

Har du redan anmält dig? Klicka här för att logga in.

Vill du ha hjälp så är du välkommen att kontakta: support-webbutbildning@ki.se

När du skickar din anmälan har du också godkänt att dina personuppgifter behandlas enligt GDPR, dataskyddsförordningen, läs mer.

Dina uppgifter gör det också möjligt för oss att följa hur många som genomför utbildningen och ger oss en uppfattning om var i landet personalen befinner sig, så fyll i även om du arbetar inom en kommun

I samarbete med och med stöd av